> nascholing > permanente educatie

Permanente educatie

In het kader van voortgaande bezinning op en aanscherping van professionele vaardigheden organiseert het Seminarium in samenwerking met de ANDPV en de Commissie Nascholing enkele cursussen onder leiding van supervisor Marion Bruggen.

Permanente educatie is nodig in ieder intensief beroep, dus ook voor werkers in de kerk. Het is nuttig je te bezinnen op je eigen functioneren en te (blijven) werken aan professionaliteit. Scholing versterkt bovendien de collegialiteit. Je ontdekt dat je verschillende vragen deelt met collega's in het werkveld. Juist op samenwerking zal in toekomst in onze broederschap steeds meer een beroep worden gedaan.

De cursussen waren in de afgelopen jaren een succes, ze waren in het algemeen binnen enkele dagen volgeboekt. De deelnemers waren enthousiast over het aanbod en gaven aan graag verder te willen gaan. Ook dit jaar zullen dan ook nieuwe cursussen worden aangeboden. Het zijn dagen rond een bepaald thema waarbij theorie gecombineerd wordt met de praktijk. Het doel is te komen tot een reflectie op het werk en te komen tot een verfijning van pastorale vaardigheden.

Het actuele aanbod wordt gepubliceerd in de agenda van deze site.

 
Meer informatie Facebook   Twitter
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2022 Doopsgezind.nl